Raad van Bestuur

Karin Bergstein, lid Raad van Bestuur

Karin Bergstein (1967) heeft de Nederlandse nationaliteit. Haar portefeuille omvat Innovatie & Digitaal, Informatie Technologie en Change en de productlijnen Pensioenen, Leven, Bancair en Uitvaart.

Karin Bergstein

K.T.V. (Karin) Bergstein

Karin studeerde medische biologie aan de Universiteit Utrecht (Master in 1991) en behaalde in 1998 haar MBA aan de Nyenrode Business Universiteit en de Universiteit van Rochester (Verenigde Staten). Zij startte haar carrière in 1991 bij ING Bank. Tot en met 2010 vervulde zij bij ING verschillende functies. In haar laatste functie was zij als directeur Products & Processes lid van de directie van ING Bank Nederland. Daarvoor heeft zij onder andere van 2003 tot 2009 als CEO leiding gegeven aan ING Car Lease International. Karin Bergstein werd benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van a.s.r. op 1 september 2011.

Nevenfuncties
Karin Bergstein is lid van de Raad van Commissarissen van de Stichting Sanquin Bloedvoorziening en de Raad van Commissarissen van de Universiteit Utrecht. Ook is zij commissaris bij Human Total Care.